Siirry pääsisältöön

Kuukauden flussaputki

Moikka!


Joannan flunssa ei mennytkään viimekerralla ohi kun kirjoitin siitä. Kuukauden ainakin kesti, ja nyt on vielä jotain yskää, mutta hoidossa hän on. Me oltiin miehen kanssa myös molemmat vähän flunssaisia vuorotellen. Joanna meni tuossa välissä kyllä päiväkotiin, mutta sit sieltä soitettiin että on taas tosi räkäinen. Kuumetta ei ollut kertaakaan, vaan tosi räkäinen ja yskää. Arki on nyt pyörinyt normaalisti, kun vaan toi yskä vielä loppuisi. 


Jonsku vauhdissa tässä kuvassa :D

Päivät ovat menneet flunssan takia suurimmaksi osaksi kotona ja töissä. Oltiin vuorotellen kotona Joannan kanssa. Ei ole oikeen tapahtunut mitään, kun koronan takia ei kauheesti tule ketään nähtyä, tai missään käytyä.


Odotan pääsiäistä kun on pidempi vapaa, jos lähdettäis Porissa käymään, niin näkisi Äitiä ja varmaan myös siskoa ja hänen lapsiaan. Sitten ollaankin jo huhtikuussa. Kaikki lumet sais sulaa äkkiä niin tiet kuivuisi. 

Laitoin multaan popcornin siemeniä niin saa nähdä onnistuuko, pientä alkua näkyy jo :) viimevuonna se ei oikeen onnistunut, kun kasvua tuli ihan olemattomasti.. Ulkona on muutama narsissi ja ostin keltaisia tulppaaneja. Sitten on pieniä suklaamunia koristeena. Kai ne tulee myös syötyä :DKun vähän vielä noi päätiet sulaisi ja kuivuisi enemmän, niin aijon käydä kokeilemassa miten juokseminen sujuu. Uudet lenkkarit pitää hankkia ennen sitä.

Tää juustolautas-kuva on parin viikon takaa, kun syötiin juustoa ja muita herkkuja punaviinin kera. Niin hyvää, kun harvoin syö.

Seuraava postaus tulee pääsiäisen jälkeen!

Kivaa pääsiäistä kaikille!☀️

Kiitos kun luit!
<3MiiaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulavanne treeni - kuukausi tehty

Mooi! Hulasin joka päivä kuukauden ajan 15 minuuttia. Pyörittäminen oli kivaa ja helppoa ja aina vain kehittyi paremmaksi. Joskus aika meni niin nopeasti et pyöritin helposti 20 minuuttia.  Pyörittelin myös toiseen suuntaan, niin tuli molemmat puolet tehtyä.  Mitään suurta eroa en silmällä nää, mutta hyväksi se on ollut, kun treenaa vatsalihaksia ja alaselkää. Alaselkä mulla ei ole muuten ollut enään kipeä. 👍 Tulen kyllä jatkamaan pyörittelyä kun se on hyvää treeniä ja nopea tehdä. Jotenkin innostuin tosta pyörittelystä vaikka alussa vähän mietti, et mahtaako tähän kyllästyä. Aika meni kumminkin aina nopeasti, välillä pyörittelin samassa kun katsoin TV:tä.  Oon aijemmin kokeillut vatsalihasrutistuksia ja lankkua, mut tää hulaaminen on hauskinta ja helpointa mulle jos haluaa vatsaa treenata :) Oon lisännyt harjoitteluun peppulihasten jännityksen ja aina välillä jännitän lantionpohjalihaksia. Saa niihin myös hyvän harjoittelun. Sitten välillä nostelen käsiä ylös niinkun olisi käsipainot

Hulavanne treeni - joka päivä kuukauden ajan 15min.

Mooi! Mä ostin hulavanteen jossa on 1,2kg paino. Olen monesti miettinyt tollasta ja huomasin lehdestä että Tokmannilla oli ne tarjouksessa. Yks kerta salilla kokeilin sitä ja kävi mielessä taas että oma sellainen olis kiva. Tota on helppo pyörittää tosin kun sellasta kevyttä missä ei ole painoa. Sellasta mä en osaa kauaa pyörittää. Oon lukenut, että tollasta olisi hyvä pyörittää joka päivä 15min ajan. Niinpä otan itselleni haasteen ja neljän viikon ajan, joka päivä pyöritän vartin verran. Toi hulavanne kehittää selkä- ja lantiolihaksia. Se polttaa reilusti kaloreita ja kehittää keskivartalon lihaksia. Sen pitäis myös vähentää selkäongelmia. Mä en ota mitään mittoja itsestäni niinkun koskaan en oo ottanut tai en käy vaa'alla, muutakun pari kertaa synnytyksen jälkeen salilla käynyt tsekkaamassa painon. Eli tämmönen hyvän mielen haaste, nopeaa ja hauskaa tehdä vaikka illalla kun lapsi nukkuu. Peilistä katsoessa varmasti sit näkee onko muutoksia tullut keskivartaloon :

Kiinteiden aloitus 4kk iässä - Miten lähti käyntiin?

Hei! Kuten aiemmin kerroin, niin meillä aloitettiin kiinteät. Aloitin tosi varovasti ja hieman "laiskasti" tarkoituksella. Aloitettiin perunalla johon laitoin hieman maitoa sekaan. Ensiksi ihan pieni maistiainen lusikan kärjestä vain. Ilme oli näkemisen arvoinen.. :D No sitten kokeilin uusiksi muutaman kerran, ja sitä meni vähän alas, mutta ei vetänyt vertoja porkkanalle. Perunaa kokeilin muutaman päivän peräkkäin (todella pieniä määriä, vain maistiaisia) ja sitten porkkanaa. Samanlailla sekoitin maitoa mukaan. Porkkana maistui paremmin ihan selvästi. Sitä tarjosin myös muutamana päivänä. Aloitetaan tosi rauhallisesti kun kiinteiden kanssa ei ole kiire. Hän kasvaa hyvin maidolla mutta maitoa menee niin isot määrät, joten kiva saada muutakin ruokaa mukaan pikkuhiljaa. Pidin muutaman päivän väliä ja sit kokeiltiin mangopilttiä. Tää on super hyvää neidin mielestä, vaikka aluks meni hitaasti alas, kun ehkä tähän saakka erilaisin maku. Sitä annoin myös ihan pienen nokareen