Siirry pääsisältöön

10 faktaa minusta

Moikka!


Näitä on pyörinyt instan puolella ja niitä on ollut hauska lukea. Ajattelin sitten tehdä tälläisen blogin puolelle. 


1. En ole puhelimessa puhuja. Haluan aina mahdollisimman nopeasti puhua asian ja sitten lopettaa. En tiiä mistä johtuu.. Whatsupin ääniviestiä tykkään laittaa sekä videopuhelua käytän mielelläni esim Äidin tai ystävien kanssa.

2.Haluaisin toisen tatuoinnin. Haaveilen sellasesta, missä olisi Joannan syntymäaika ja ehkä nimikin. Iskällä oli meistä kaikista lapsista rinnassa sellanen tatuointi, missä oli meidän lasten syntymäajat. 

3.Olen aika siivoushullu.. Imuroin ainakin vähän jokapäivä ja pyyhin pölyt säännöllisesti. Koitan pestä myös lattioita sillon tällön. Mutta ennen lasta tein näitä vieläkin enemmän, enään aika ei niin riitä :D Mutta mitä tulee esim keittiön kaappeihin tai lipastojen laatikoihin, niin ne ovat meillä aika sekaisin aina, ehkä niitä vois kans joskus siivoilla. Vaatekaappi ja vaatehuone mulla on siistit. Sillon tällön käyn läpi ja vien vaatekeräykseen ne mitä en käytä.

4.Olen jouluihminen, jos jollekin oli vielä epäselvää! :D mutta silti tykkään kaikista vuodenajoista. Kevättä odotan aina innolla ja samoin kesää. Keväällä tuntuu jotenkin et on kaikkea kivaa edessä kun kesä tulee. Mutta syksy on myös kaunista aikaa kun on värejä. Loppusyksystä odotan sit jo joulua ja tykkään että talvella on kunnolla lunta. Mutta yhtä nopeasti ne sais sit myös sulaa :D 

5.Olen oikeasti todella huono matematiikassa. Multa ei kannata kysyä päässälaskuja, tai muutenkaan apua matematiikassa. Koko peruskoulun ajan mua ärsytti tosi paljon tää asia, mutta minkä sille voi. Aina yritin kumminkin. 

6.Rakastan juoksemista. Tai enemmän se on hölkkäilyä. Välillä on kiva mennä niin kovaa kun pääsee. Viime vuonna mun juokseminen jäi tosi tosi vähäiseksi, mutta tänä vuonna aijon käydä paljon. Odotan että kevät tulee kunnolla niin pääsen aloittamaan. 

7.Tykkään tanssimisesta. Ihan lapsesta saakka olen jotain tanssia harrastanut, mutta aikuisiällä se jäi. Syksyllä olin twerkkaus-kurssilla ja se oli tosi kiva. Jos täällä päin jatkossa järjestetään jotain tanssikursseja, niin aijon kyllä mennä. 

8.Ollaan oltu mieheni kanssa pian 10 vuotta yhdessä. Kesällä niistä 7 naimisissa <3 ja hän on oikeestaan mun ensirakkaus. 

9.Oon tosi herkkä itkemään. Välillä ihan itkupilli, iloiset ja surulliset asiat, molemmat herkästi itkettää. 

10.Oon surkea käsitöissä, mutta piirtämisessä (ja ehkä maalaamisessa myös) hyvä. Hyvä kun joskus sain peruskoulussa yhden villasukan tehtyä..siinäkin pyysin Äitiäni auttamaan, kun jäin niin jälkeen muissa :D Mutta sitten taas tykkään ja olen hyvä piirtämään. Harmi vaan kun siihen ei nyt ole ollut oikeen aikaa, kun se on kumminkin sellasta että siihen tarvii aikaa. Olin myös ylä-asteen kuvaamataitoluokalla. 


Näitä olis ollut kiva laittaa vielä lisää, ehkä teen joskus uuden tälläisen! :) 

Kiitos kun luit!

<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hulavanne treeni - kuukausi tehty

Mooi! Hulasin joka päivä kuukauden ajan 15 minuuttia. Pyörittäminen oli kivaa ja helppoa ja aina vain kehittyi paremmaksi. Joskus aika meni niin nopeasti et pyöritin helposti 20 minuuttia.  Pyörittelin myös toiseen suuntaan, niin tuli molemmat puolet tehtyä.  Mitään suurta eroa en silmällä nää, mutta hyväksi se on ollut, kun treenaa vatsalihaksia ja alaselkää. Alaselkä mulla ei ole muuten ollut enään kipeä. 👍 Tulen kyllä jatkamaan pyörittelyä kun se on hyvää treeniä ja nopea tehdä. Jotenkin innostuin tosta pyörittelystä vaikka alussa vähän mietti, et mahtaako tähän kyllästyä. Aika meni kumminkin aina nopeasti, välillä pyörittelin samassa kun katsoin TV:tä.  Oon aijemmin kokeillut vatsalihasrutistuksia ja lankkua, mut tää hulaaminen on hauskinta ja helpointa mulle jos haluaa vatsaa treenata :) Oon lisännyt harjoitteluun peppulihasten jännityksen ja aina välillä jännitän lantionpohjalihaksia. Saa niihin myös hyvän harjoittelun. Sitten välillä nostelen käsiä ylös niinkun olisi käsipainot

Hulavanne treeni - joka päivä kuukauden ajan 15min.

Mooi! Mä ostin hulavanteen jossa on 1,2kg paino. Olen monesti miettinyt tollasta ja huomasin lehdestä että Tokmannilla oli ne tarjouksessa. Yks kerta salilla kokeilin sitä ja kävi mielessä taas että oma sellainen olis kiva. Tota on helppo pyörittää tosin kun sellasta kevyttä missä ei ole painoa. Sellasta mä en osaa kauaa pyörittää. Oon lukenut, että tollasta olisi hyvä pyörittää joka päivä 15min ajan. Niinpä otan itselleni haasteen ja neljän viikon ajan, joka päivä pyöritän vartin verran. Toi hulavanne kehittää selkä- ja lantiolihaksia. Se polttaa reilusti kaloreita ja kehittää keskivartalon lihaksia. Sen pitäis myös vähentää selkäongelmia. Mä en ota mitään mittoja itsestäni niinkun koskaan en oo ottanut tai en käy vaa'alla, muutakun pari kertaa synnytyksen jälkeen salilla käynyt tsekkaamassa painon. Eli tämmönen hyvän mielen haaste, nopeaa ja hauskaa tehdä vaikka illalla kun lapsi nukkuu. Peilistä katsoessa varmasti sit näkee onko muutoksia tullut keskivartaloon :

Kiinteiden aloitus 4kk iässä - Miten lähti käyntiin?

Hei! Kuten aiemmin kerroin, niin meillä aloitettiin kiinteät. Aloitin tosi varovasti ja hieman "laiskasti" tarkoituksella. Aloitettiin perunalla johon laitoin hieman maitoa sekaan. Ensiksi ihan pieni maistiainen lusikan kärjestä vain. Ilme oli näkemisen arvoinen.. :D No sitten kokeilin uusiksi muutaman kerran, ja sitä meni vähän alas, mutta ei vetänyt vertoja porkkanalle. Perunaa kokeilin muutaman päivän peräkkäin (todella pieniä määriä, vain maistiaisia) ja sitten porkkanaa. Samanlailla sekoitin maitoa mukaan. Porkkana maistui paremmin ihan selvästi. Sitä tarjosin myös muutamana päivänä. Aloitetaan tosi rauhallisesti kun kiinteiden kanssa ei ole kiire. Hän kasvaa hyvin maidolla mutta maitoa menee niin isot määrät, joten kiva saada muutakin ruokaa mukaan pikkuhiljaa. Pidin muutaman päivän väliä ja sit kokeiltiin mangopilttiä. Tää on super hyvää neidin mielestä, vaikka aluks meni hitaasti alas, kun ehkä tähän saakka erilaisin maku. Sitä annoin myös ihan pienen nokareen