Siirry pääsisältöön

Tortillapizzoja ja isänpäivän viettoa

Heippa! 


Me tehtiin viikonloppuna tortillapizzoja ekaa kertaa. Oli tosi hyvää ja kivaa vaihtelua. Samat täytteet mitä pizzaan oltais laitettu ja tortillapohja.


Pizzoissa oli jauhelihaa, herkkusieniä ja ananasta sekä juustoraastetta. Reunat jäi hieman rapeaksi, mut oikeestaan se oli ihan hyvää niin. Jos ei välitä rapeasta reunasta, niin kannattaa kostuttaa reunat tai sitten vaikka levittää ketsuppia/tomaattikastiketta reunoja myöten. 

Netflixissä on paljon uusia joululeffoja, ja muutaman oon katsonut ite. Yhdessä katsottiin viikonloppuna sellanen kun Holidate. Se oli hauska kannattaa katsoa. 

Sunnuntaina vietettiin ekaa isänpäivää. Mä tein aamupalaa ja jälkkärinä oli kääretorttua jonka koristelin sit aamusti. Iltapäivällä mentiin syömään miehen vanhempien luokse. Siellä oli myös Joannan serkku tyttö. On kyllä kiva kun lapset tykkää kauheesti toisistaan, ja kun vanhempi puuhailee niin pienempää kiinnostaa. 

Joannalla näkyy nyt toinen etuylähammas ja näyttää siltä että tulee samaan aikaan viereen kulmahammas. Sekin vähän näkyy.  On noita hampaita jo odotettukin. Ensviikolla on Joannan influenssa rokotteen se tehosterokotus. 

Alan pikkuhiljaa laittaa joulua kotiin. Yks tähtivalo on jo, sekä muutama sellanen pallovalosarja, mitkä on esillä joulun aikaan. Noita pallovaloja meiltä löytyy sellasiakin mitkä on esillä ympäri vuoden. 

Meillä on taas pihassa kaunis kuusi. Vielä kun tulis edes vähän lunta ❄


Mukavaa viikkoa, kiitos kun luit!

<3Miia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka! Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕 Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy. Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäiväl

Hulavanne treeni - kuukausi tehty

Mooi! Hulasin joka päivä kuukauden ajan 15 minuuttia. Pyörittäminen oli kivaa ja helppoa ja aina vain kehittyi paremmaksi. Joskus aika meni niin nopeasti et pyöritin helposti 20 minuuttia.  Pyörittelin myös toiseen suuntaan, niin tuli molemmat puolet tehtyä.  Mitään suurta eroa en silmällä nää, mutta hyväksi se on ollut, kun treenaa vatsalihaksia ja alaselkää. Alaselkä mulla ei ole muuten ollut enään kipeä. 👍 Tulen kyllä jatkamaan pyörittelyä kun se on hyvää treeniä ja nopea tehdä. Jotenkin innostuin tosta pyörittelystä vaikka alussa vähän mietti, et mahtaako tähän kyllästyä. Aika meni kumminkin aina nopeasti, välillä pyörittelin samassa kun katsoin TV:tä.  Oon aijemmin kokeillut vatsalihasrutistuksia ja lankkua, mut tää hulaaminen on hauskinta ja helpointa mulle jos haluaa vatsaa treenata :) Oon lisännyt harjoitteluun peppulihasten jännityksen ja aina välillä jännitän lantionpohjalihaksia. Saa niihin myös hyvän harjoittelun. Sitten välillä nostelen käsiä ylös niinkun olisi käsipainot

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!! Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3 Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3 Käynnistys aloitettiin torstaina mut