Siirry pääsisältöön

Tervetuloa syksy 🍂🍁 - puhelimen kuvia

Moikka! Kivaa syyskuun ekaa päivää! 🍁


Joanna on tänään tasan 9 kuukauden. Konttaa kovaa vauhtia ja nousee siesomaan vasten. Tykkäis kokoajan nousta ylös vaan :) Nukkumaan mennessä hän on nyt ollut vähän malttamaton, kun nousee seisomaan, naureskelee ja juttelee siellä. Täytyy sit käydä laskemassa alas aina välillä. Joskus taas nukahtaa kerralla eikä seisoskele. No, onneksi jossain kohtaa väsähtää ja nukahtaa :D
Noi palikat onkin kivoja leluja Joannan mielestä 👍 (kuvien ottamisessa oli haastetta, kun neiti ei pysy paikoillaan)Mulla ei oikeestaan koskaan ole haikea olo, kun kesä on ohi ja alkaa syyskuu. Tykkään syksystä ja kaikki vuodenajat on kivoja. On kiva kun alkaa viileät raikkaat kelit. Ruska-aika on ihanaa aikaa. 

Syksyllä on kaikista kivoin käydä juoksemassa, kun ei ole liian kuuma eikä kylmä, ja alkaa tulemaan puihin syksyn värejä. 

Odotan aina myös pimeitä iltoja, kun saa alkaa polttaa kynttilöitä ja laittaa tunnelma valoja. 

Loka-marraskuu ei sit enään olekaan niin kiva, kun on märkää ja pimeetä kokoajan, mut toisaalta, mun joulunodotus alkaa joskus jo lokakuussa, että sitä kohti kokoajan mennään :D Tänä vuonna odottaakin joulua innolla, kun sillon Joanna isompi ja hänen 1v.synttärit lähestyy. Samalla on vähän haikea olo, kun hän kasvaa niin nopeasti. 

Oon ajatellut soittaa neuvolaan, ja kysyä aikaa 10kk kohdalle. Meille ei edes tarjottu käyntiä siihen kohtaan, vaikka muilta olen kuullut, että pääsevät 10 kuukautis neuvolaan. Viimekerrasta on niin pitkä aika, että haluan kyllä tietää paljon Joanna painaa. 


Joanna istuu välillä ilman tukea hetken aikaa, mutta paremmin jos on vähän etukenossa. Kaikkia muita asentoja kyllä osaa, esim kylkimakuu ja punnerrus asento :D välillä on toinen käsi ilmassa ja tasapainottelee. 
Velmu täytti 7v ❤


Joanna on rohkea koirien kanssa. Vielä voi noin olla, mutta isompana tyttönä ei. Sit saakin opetella miten koirien kanssa ollaan, mitä saa tehdä ja mitä ei.

Käytiin viikonloppuna Merikarvian yrittäjän markkinoilla. Nähtiin siellä mummu ja isosisko tuli myös lasten kanssa. Sit käytiin mummulla ja papalla syömässä. Merikarvian kirkko on muuten yks Suomen suurimmista puukirkoista :)Viimeviikolla treffattiin toinen joulukuinen, ja tällä kertaa tyttö. Oli mukava nähdä samanikäinen tyttö, kun ollaan nähty poikia. Joanna oli tosi utelias ja rohkea tuttuun tapaan :D 
Tämäkin tyttö oli siro ja suloinen, ja hauska oli huomata, et samanlaisia ääniä päästelivät. Itkukin oli vähän samanlainen :D


Pidemmälle syksylle meillä ei ole suuria suunnitelmia, kun kauheesti ei voi tai ei kannata suunnitella. Ehkä tehdään joku viikonloppu  keskenämme jokin pieni reissu. Joannan huone pitäisi saada kuntoon, että hänet sais sinne nukkumaan. Itekseni olen miettinyt, että haluaisin tänä vuonna juhlia synttäreitäni, kun tulee pyöreitä täyteen. Alustavasti voisi suunnitella ja katsoa lähempänä mikä tilanne on. Oon edelleen pyöritellyt hulavannetta, välillä joka toinen päivä. Ainakin koitan kolme neljä kertaa viikossa. Ei siitä vaan pysty luopumaan, kun se on niin mukavaa ja nopeaa. 
Nyt oon miettinyt, et pitäiskö alkaa tekemään lantionnostoja iltaisin. Sellanen vois olla alkuun hyvä, et 50 nostoa päivässä.. Ehkäpä :) 


Kiitos kun luit!

<3Miia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…