Siirry pääsisältöön

Päivät Äidin seurana - puhelimen kuvia

Heippa!☀️


Olin Joannan kanssa Porissa viimeviikolla. Äidillä on kesäloma, niin oltiin siellä muutama päivä kaksin ja mieheni tuli koirien kanssa viikonlopuksi. Joannan kanssa tultiin kotiin vasta maanantaina. 
Sattui kiva ilma tuolle ajalle ja jokapäivä oli jotain kivaa.

Torstaina mentiin ostoksille Puuvillaan. Joanna nukkui ensin aamu päikkärit ja sitten lähdettiin. Joannalle löytyi parit yövaattet sekä kahdet isommat yövaattet kokoa 74. Joanna sai myös kivan neuleen syksylle. Mulle Äiti osti kivan Marilyn Monroe- t-paidan.

Käyntiin kahvilla Coffee housessa. Syötiin mustikkapiirakkaa ja mä join sitruunajääteen. Iso ja raikas 👌Käytiin vielä Cittarissa ostoksilla ja Joanna nukahti siinä vaiheessa rattaisiin (Nyt on pelkkä ratasosa käytössä). Kotona Äiti teki lättyjä. Juotiin kahvit ja syötiin ulkona Äidin ja veljen kanssa. Joanna istuskeli tyytyväisenä rattaissa.Perjantaina mentiin taas keskustaan ja nähtiin isosiskoni Nina ja hänen lapset Vivian ja Valtteri. Mentiin kahville Petra's cafeeseen ja sen jälkeen kierreltiin kauppakeskus Isokarhussa. Vivian oli ihana, kun tuli kävellessä pitämään Joannan kädestä kiinni. Valtteri innostui kans ja sit käveltiin vierekkäin ♡ Perjantai illalla mieheni tuli koirien kanssa Poriin. Lämmitettiin ulkosauna ja illalla tarkeni istua ulkona.
Lauantaina oli lämmin ja tuli oltua pihalla vähän pitkin päivää. Syötiin ruoka pihalla ja illalla taas mentiin ulkosaunaan. Juotiin miehen kanssa muutama lasi Roseeta ja istuttiin iltaa ulkona. 


Sunnuntaina käytiin aamusti yhdessä kävelyllä. Äiti halus paistaa taas lättyjä ja iltapäivällä mieheni lähti koirien kanssa kotiin.  Maanantai aamusti meillä oli asioiden hoitamista ja käytiin keskustassa kahvilla ja syötiin vähän suolaista. Nähtiin taas sisko ja lapset :) Illaksi mekin lähdettiin kotiin Kangasalle. 

On kiva olla Porissa kun Äidillä on loma/vapaata, niin saa päivisin myös hoitoapua. Kotona normaalisti Joannan kanssa päivät, kun mies on töissä. 

Tuleva lauantai onkin kiva, kun mennään kyläilemään ystäväni Maijan luokse. Siellä on samanikäinen poika (oltiin raskaana samaan aikaan). 

Kiitos kun luit!
<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…