Siirry pääsisältöön

Kyläilemässä 👶

Heippa!


Oltiin lauantaina kylässä ystäväpariskunnan luona. Siellä oli myös joulukuinen, samanikäinen poika. 

Vauvat olivat lattialla leikkimässä ja ihmettelivät toisiaan. Välillä olivat ihan vierekkäin ja katselivat vaan. Joannaa kiinnosti kauheesti poitsun lelut, vaikka kotona omat lelut ei niin paljon kiinnostakaan. Jotain värikkäitä palikoita pitää vissiin hankkia. Niistä Joanna tykkäsi. 


Jotenkin ihmeellistä vieläkin kun nähdään, että molemmilla on samanikäiset vauvat ja oltiin raskaana samaan aikaan. Se oli ihanaa aikaa, kun sai jakaa raskausajan toisen kanssa. Ja nyt jaetaan vauvoista kaikkea ja kiva miettiä mitä kaikkea tullaan tulevaisuudessa yhdessä kokemaan.Me kahviteltiin siinä samassa sitten ja Maija oli tehnyt hyvää kakkua. Olipas ihana nähdä pitkästä aikaa :) 


Joanna muutama päivä sitten nousi seisomaan pinnasängyssä kaidetta vasten. Onneks olin sillon vieressä istumassa kun jäin katselee nukahtaako. Ihan yhtäkkiä otti vaan kaiteesta kiinni ja nousi. Sängyn pohja on laskettu alas. Nyt hän oikeen innostui ja nousi seisomaan olohuoneen pöytää vasten, ja kun ojentaa kädet, niin hän nousee siitä seisomaan. Miten hän kasvaakin niin nopeesti💕 kauhea kiire oppia uutta :) hän on tosi utelias ja meno on sellasta et saa kokoajan olla silmät selässä. Oon kyllä miettinyt, että pitää varmaan hankkia sellanen kypärä hänelle. 


Hyvää alkanutta uutta viikkoa!

Kiitos kun luit! 

<3Miia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…