Siirry pääsisältöön

Stokke - syöttötuoli

Yhteistyössä Vauvatalo Johanna:n kanssaMoikka!

Meidän syöttötuoli on Stokken Tripp Trapp Oak. Aikalailla heti syöttötuolia miettiessä halusin Stokken Joannalle.Tripp Trapp Oak on tammea ja se on ekologinen valinta, sillä se on aitoa puuta ja tosi pitkäikäinen.

Tripp Trapp kestää 140kg painon ja siten sopiikin lapselle että aikuiselle.

Meillä on tuolissa mukana babyset lisäosa, ja sitä voidaan käyttää 6kk ylöspäin. Siinä vauva istuu hyvin paikoillaan. Osa on muovia ja helppo puhdistaa. Siihen kuuluu selkänoja ja turvakaari.

Tarjotin voidaan yhdistää babysetin kanssa.

Stokkeen saa myös istuinpehmusteen. Meillä se oli valmiina, kun saatiin serkkutytön vanha :)

Stokke oli mulla haaveena myös siksi, kun sitä voi lapsi käyttää niin kauan, kun siinä viihtyy. Se sopii jopa koululaiselle ja voihan tossa myös aikuinen istua.

Tämä Oak harmaa on mun mielestä ihana väri ja kestävää puuta, niin siksi päädyttiin tähän.

Tripp Trapp:issa saa lapselle aina ergonomisen asennon, kun istuinlevyä ja jalkatukea voidaan säätää sekä korkeudessa että syvyydessä.
Vauvatalo Johanna:ssa on saatavana Tripp Trapp Oak:ia kolmella eri värillä. Tämä harmaa, musta ja perus natural.

Voit käydä kurkkaamassa sivulle tästä: https://www.vauvatalojohanna.fi/

Joanna viihtyy tuolissa hyvin! Syöminen sujuu ja hän viihtyy aikuisten kanssa samalla tasolla kun ruokaillaan. Hän tykkää myös heitellä alas tavaroita ja kurkkia koiria :D

Kiitos kun luit!
<3Miia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…