Siirry pääsisältöön

Kesäkuun viimisiä viedään - lomailua ☀️

Mooi! ☀️

Joannalla oli vähän etukäteen 7kk neuvola, kun se on heinäkuun kiinni. Käytiin viimeviikolla. Mutta pian hän on jo 7kk!

Hyvin tullut kasvua. Nyt paino 7,070kg ja pituus 65cm. Pituutta oli tullut nyt tosi hyvin, mutta vähemmän painoa. Viimekerralla oli nuo toisinpäin :)

Tällä kertaa hän ei vierastanut ollenkaan. Hän kauheesti katseli paikkoja ja hymyili tädille.

Heinäkuussa on Joannan hammastarkastus. Ja sillon kuun lopussa se lääkärintarkastus neuvolakäynnin yhteydessä.
Joanna on nyt aamuisin nukkunut pidempään. Ollaan aamuissa tehty vähän unikoulua. Nyt hän on noussut puoli kahdeksan paikkeilla. Joskus nukkui yli kahdeksaan.. Sellanen olis hyvä, et seiskaan asti nukuttais ainakin :) sitten kun nuo pitkät päiväunet taas sujuu, niin hänet voi laittaa myöhemmin nukkumaan, niin sit varmaan luonnostaankin herääminen siirtyy myöhemmäksi.

Yhtenä päivänä hän taas nukkui yli tunnin lounaan unien aikaan. Nyt taas nukuttu 30min :D hän aina touhuilee ja kaikki kauheesti kiinnostaa, vaikka nukkuukin lyhyet unet, eikä väsymyksen merkkejä ole ennen kun viimisille päikkäreille menee. Nyt huomasin että väsytti, nii laitoin takas nukkumaan sen jälkeen kun olin antanut ruuan. Hyvä, että nää super helteet loppuu, kun uskon että lämpö vaikuttaa sekä ne hampaat tekee tuloaan. Vielä on yksi hammas, ei ole tullut niitä lisää.Ei ole itsekään oikeen kiva olla ulkona kun on ollut niin kuuma. Auringossa ei oo juuri voinut olla. Onneks sisällä on suht viileää kun meillä on tollanen torni tuuletin, joka puhaltaa puhdasta viileää ilmaa.

Olen miettinyt, että pitäis hankkia matkarattaat Joannalle. Sellaset että ne oikeesti sais autoon pieneen tilaan. Toi vaunujen ratasosa on vielä vähän iso Joannalle, ja jos kulkee niissä pidempään, niin pitäis vähän tukea jollain. Joannan pitää vielä jonkin verran kasvaa, että viihtyisi pidempään näissä rattaissa. Eli jotkut missä on hyvät vyöt ja että ne saa napakasti pieneen tilaan. Selkä osa olisi hyvä saada makuuasentoon.

Joanna syö nyt päivässä kahden pilttipurkin verran. Sit iltaisin on mennyt puuro ja vähän maitoa päälle. Aika hyvin maistuu nyt mm. broileri. Olen jättänyt vähän enemmän paakkuja ettei olis niin sileetä ruokaa. Pakkasessa on hyvin ruokaa hänelle ja sit välillä sekoittelen kaupan ja itsetekemiä keskenään, esim keitin ja soseutin broileria kasvispiltin joukkoon. Sitten parsasosetta peruna-porkkana piltin kanssa. Nopeeta ja helppoa tehdä. Puuron joukkoon laitan päärynä- tai mangososetta. Joannan lemppareita.

Meillä olis tarkoitus mennä käymään ensviikolla Tuurissa. Ainakin vaatteita voisi ostaa Joannalle. Varmaan päivän reissu tehdään ettei olla yöksi jäämässä. Mökillä kans käydään ja kokeillaan siellä suppausta :)
Meillä on nyt muuten syöttötuoli ja jonkin verran ollut käytössä, niin siitä tulossa postaus lähiaikoina :)

Mukavaa viikkoa! ☀️ Mä odotan et tulis kunnon sade ja ukkoskuuro :D ⛈️

Alla kuvia juhannuksesta. Sillon tuli vihdoin ja viimein kasteltua talviturkki :D nyt vesi onkin ollut tosi lämmintä!

Kiitos kun luit!
<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…