Siirry pääsisältöön

AINU tuotteet ❤️ -arvonta tulossa!

Kaupallisessa yhteistyössä AINU:n kanssa - tuotteet saatu


Moikka!

Instan stoorissa jo mainitsin, että Ainun tuotteista tulossa postausta blogiin.

Tää on aivan ihana yhteystyö, sillä tykkään Ainun hoitotuotteista ja meillä kaikki käytössä olevat tuttipullot on Ainun, sekä suurin osa vauvan ruokailuvälineistä.

Kyseessä on tälläinen paketti:

Tuo on puolivuotiaalle sopiva paketti.

Meillä on ennestään ollut kolme Ainu-pupua, ja oli alusta saakka itsestäänselvyys, että pupu on vauvalle hankittava. Nyt on neljä Ainu-pupua, kolme saatu ystäviltä/perheeltä sekä nyt tämä uusi tulokas. Nuo kaksi pinkkiä on muuten eri sävyiset 👍 Joanna halailee ja hymyilee pupuille. Saa nähdä tuleeko jostain lemppari :DAinun hoitotuotteet valmistetaan Heinävedellä. Ne ovat mietoja ja hajusteettomia. Tuo sinkkivoide on ihan paras. Se rauhoittaa ja suojaa, ja sopii herkällekin iholle. Se on hyvä vaippa-alueen iholle kun viilentää ja rauhoittaa ihoa. Sitä laitan Joannan vaippa-alueelle aina kun vähän punoittaa. Tuo muuten imeytyy nopeasti. Se sopii koko perheelle. Olen itse ottanut nokareen käsilleni, kun noi mun sormien välit on nyt tosi kuivat ja rikki. Voide tuntui hyvältä iholla.


Ainun suojavoide oli mulle uusi tuote. Ihanaa, että se on vegaaninen, hajusteeton ja vielä biohajoava. Se on vedetön, rauhoittaa ja hoitaa. Sitä voi käyttää oikeestaan mihin vain. Kuivalle iholle, vaippa-alueelle tai rohtuneelle iholle. Se sisältää sheavoita ja kookosöljyä. Tosta tuli mun yks lemppari voide! Suosittelen ehdottomasti. Olen sivellyt sitä mm. Joannan poskiin jos ne punoittaa.
Sitten on tuo vauvan ensimuki. Joanna on päässyt itse kokeilemaan sitä ja osasi laittaa itse suuhun. Se on muuten tosi kevyt ja se silikoni tutti on Joannan mielestä kiva. Nuo kahvat sopii kaikkiin MAM mukeihin. Tämä ensimuki sopii 4kk iästä eteenpäin. Tätä Joanna tulee varmasti käyttämään pitkään.
Nuo MAM lusikat ovat hauskat, kun ne muuttaa väriä jos ruoka on liian kuumaa. Paketissa on pienempi ja isompi lusikka. Tuossa pienemmässä on vähän leveämpi käsi osa, joka helpottaa kiinni pitämistä kun vauva joskus itse harjoittelee syömään. Isompi taas on hyvä syvemmällekin purkille. Mukana tulee myös suoja/säilytyskotelo, jossa on oma paikka kummallekin, ja ne on helppo vaikka ottaa mukaan ja pysyy puhtaina.Easy active pullossa on 3-tuttiosa, joka tulee käyttöön jossain vaiheessa, mutta siihen sopii muutkin MAM tutit. Me vaihdettiin siihen 1 tutti :) kätevää, kun niitä voi vaihdella.

Ainu ihonhoitotuotteet valmistetaan Suomessa Heinävedellä Bernerin omalla tehtaalla. Ainulla on tavoitteena, että uudet markkinoille tulevat tuotteet ovat kokonaan vegaanisia ja biohajoavia. Berner Oy ei ole koskaan testannut valmiita kosmetiikkatuotteitaan eläimillä, eikä osta ainesosia, valmistusreseptejä tai tuotteita sellaisilta toimittajilta, jotka ovat tehneet tai teettäneet eläintestejä. Berner Oy käyttää tuotteissaan ainoastaan raaka-aineita, jotka ovat EU:n lainsäädännön hyväksymiä. Tuo on minulle itselleni tärkeä asia ja se on myös yksi syy, miksi suosin kotimaisia Ainu tuotteita.

Mun instassa on tulossa arvonta, joten ota mun instatili seurantaan. Joku onnekas voittaa tuon koko saman paketin. Pääset osallistumaan arvontaan huomenna perjantaina 22.5.
Mun instatili: @miiaperttula

Käy katsomassa Ainun kotisivut: www.ainu.fi
Ja seuraa heitä instagramissa: @ainuneuvoja


Kiitos kun luit! Onnea arvontaan!

<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…