Siirry pääsisältöön

Äidin Netflix suosikit

Moi!

Meillä on ollut Netflix viime vuoden joulukuusta saakka. Jatkoin sitä, kun äitiyslomalla on kiva katsella ajankuluksi varsinkin päiväkahvin aikaan elokuvia ja sarjoja. Ei sillon ehtinyt oikeen katsella mitään, kun oli töissä ja viikonloput meni muuta tehdessä.
Suosittelen tässä sellasia, jota olen katsonut lähiaikoina.

Ollaan katseltu yhdessä ja erikseen omia sarjoja. Mä tykkään erityisesti romanttisista komedioista mutta myös jännäreistä, kunhan ei oo liian pelottavia :D mulla on sen jälkeen vilkas mielikuvitus..

Sellaset on mun lemppareita, missä on sopivasti romantiikkaa, komediaa, draamaa ja vaikka toimintaa.

Noista tuleekin heti ekana mieleen Netflix sarja -Lucifer. Siinä on noi kaikki kategoriat. Mun mies ensiksi alkoi seurata tota sarjaa, ja rupesin sit siinä sivusilmällä seuraamaan ja loppujen lopuksi kyselin sit mitä tossa tapahtu ja kuka on kukin :D sitten pääsin juoneen kiinni ja seurailin kans mitä ehdin. Sarjan eka tuotantokausi on kuvattu 2015 (jos nyt oikein muistan), joten sarja ei oo mikään uusi.  Sarjaan tulee uus tuotantokausi kevään aikana. Se on rikossarja, jossa on romantiikkaa ja komediaa, sekä draamaa.Katseltiin sellasta sarjaa kun You. Sarja oli ihan hyvä, mutta aika pitkästyttävä, eteni aika hitaasti. Mutta jos kaipaa jännitystä ja salapereäisyyttä, niin toi on hyvä.
Toinen jännittävä ja koukuttava sarja on Dirty John.

Joulukuussa kun otin Netflixin, niin jäi vähän nuo joululeffat katsomatta, niin katselin niitä myös tammikuun puolella. Sellanen hyvä sarja oli kun Joulun päivät. Joulun aikaa, mutta paljon muutakin kun joulua tässä sarjassa. Draamaa ja jännitystä. Suosittelen.

Katsoin vähän aika sitten sellasen sarjan kun Spinning out. Toivon, että tosta tulee toinen kausi Netflixiin, mutta näyttäisi siltä että ei tule. Sarja kertoo taitoluistelijasta, jonka ura on vaarassa pahan kaatumisen vuoksi. Siis toi oli tosi hyvä sarja, toivon niin, että sarja sais katsojia, jotta tulee toinen tuotantokausi. Loppui niin hyvään kohtaan.

Seuraavat kaksi leffaa kannattaa katsoa jos tykkäät romantiikkasta: Falling in love ja Autumn dreams. Ihanaa romantiikkaa hyvällä juonella. Kannattaa katsoa :)

Tossa ihan vähän aika sit katsoin leffan nimeltä Äitien matka. Hyvällä huumorilla varustettu, hyvät näyttelijät ja oikeesti leffan lopussa tulee hyvä mieli.Tänään katsoin loppuun kymmenen jaksoisen sarjan nimeltä Dead to me. Niin hyvä sarja, kannattaa ehdottomasti katsoa. Ja tähän on tulossa toinen tuotantokausi! Draamaa ja komediaa, surua ja ystävyyttä.
Santa Glarita diet -sarja, johon on kaksi tuotantokautta, on todella hauska, hulvaton komedia. Eka kausi tuli jo 2017. Eli jos haluat nauraa, katso tämä :)

Nyt kun korona hiljentää koko Suomen, ja ihmiset on kotona, niin varmasti Netflixiä katsoo monet. Seuraavaksi alan seuraamaan mieheni kanssa sarjaa nimeltä Virgin River.
Saa suositella hyviä leffoja ja sarjoja!

Kiitos kun luit! Pysytään terveenä<3

<3Miia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…