Siirry pääsisältöön

Ristiäiset 💟👨‍👩‍👧 02.02.20

Hei!

Viime sunnuntaina vietettiin meidän Nupun ristiäisiä 💕 Tilaisuus meni hyvin ja oltiin läheisten ihmisten kesken.


Juhlittiin Kangasalan seurakuntatalon tiloissa.
Ristiäiset alkoivat kolmelta ja oltiin paikalla iltaan saakka. Meillä oli naispappi ja hän piti hienon puheosuuden, ja mainitsi ihanasti myös isäni, Nupun vaarin, kuinka onnellinen hän oli meidän pikkuisesta. Laulettiin muutama virsi ja virallisen osuuden jälkeen otettiin valokuvia. Nupulla on yhteensä neljä kummia ❤️ meidän molempien siskot puolisoineen.

Tarjottavana oli kinkku- ja parsa-fetapiirakkaa, cocktailpiirakoita sekä munavoita, kakku, tiikerikakku, mokkapaloja, keksejä sekä lapsia varten karkkia. Tarjottavat riitti hyvin, jäi vielä toista piirakkaa ja kakkuja jäljelle ja ollaan saatu vielä jälkeenpäin herkutella.
Kiitos apureille 💕Tein itse suolaiset piirakat ja mies teki munavoin. Apua saatiin makeisten tekoon ja kakun tilasin Kangasalta sellaisesta kotileipomosta kuin Kultavadelma. Ehdottomasti vahva suositus tälle leipomolle, jos Pirkanmaalla asut! Alla kuva kauniista kakusta 💕Pöydissä oli valkoiset liinat ja koristeena vaaleanpunainen kaitaliina, kynttilät ja kynttiläjalan ympärillä kirkkaita "timantteja". Kahvipöydässä oli lisäksi pinkkiä serpentiiniä. Serverit oli pinkit ja niissä vaaleanpunaiset tossun kuvat. Tilasin tuotteet Juhla Centeristä.Meidän Nupulla oli kastemekkona sukumekko, joka on kulkenut mieheni suvussa. Panta oli lainassa siskoltani, joka on ollut hänen lapsella kastetilaisuudessa. Murmeli oli tyytyväinen tilaisuuden ajan siskoni sylissä. Söi tuttia ja seuraili.Sitten se juttu mitä kaikki varmasti odottaa, eli tyttäremme nimi..
Hän on Joanna Maria Aleksandra ❤️
Kiva kun nyt voin kirjoittaa hänestä omalla nimellä, vaikka edelleen käytän lempinimeä Nuppu ja Murmeli :D
Nimistä sen verran, että Joanna oli mieheni keksimä, johon molemmat heti tykästyttiin. Ei tule jokapaikassa tätä nimeä vastaan :) Maria on myös mun toinen nimi. Aleksandra taas on molempien suvussa ja on kaunis nimi.


Kuvassa mun rakkaat isosisko,pikkusisko ja pikkuveli ❤️

Kastelahjaksi saatiin kaikkea ihanaa; muutamia vaatteita, muumi muki ja lautanen, lusikka, valokuvakehys johon saa kuvia jokaiselta kuukaudelta yhteen ikävuoteen saakka. Ja itse sain vielä housut siskolta.
Illalla oli kiva rentoutua keskenään kotona ja Joanna oli ihan poikki illalla. Nukkumaan laitettiin hänet ilta yhdeksältä. Viikonloppu oli aika raskas kaiken kaikkiaan.. perjantaina oli hautajaiset ja lauantai meni valmisteluissa.

Ei ole mennyt päivääkään etten iskää miettisi. Muistoja tulee mieleen. Jotenkin sellanen olo, että jotain puuttuu. Onneksi saa jakaa kotona asioita miehen kanssa. Mun miehellä ja iskällä oli erityisen hyvät välit. He oli ennemminkin ystäviä keskenään kun vävy ja appiukko. Saunoivat keskenään, puhuivat ihan kaikesta, soitteli toisilleen usein ja kävi jopa viihteellä yhdessä. Loppuaikana mieheni oli tärkeä tuki iskälle.
Perhe on kaikki kaikessa.. 💕


Täällä on nyt kivasti lunta ja pieni pakkanen. Toivotaan, että lumi pysyis vielä jonkin aikaa.
Nyt taas perus arkea ilman sen suurempia suunnitelmia :)
Kiitos kun luit! 💕

<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…