Siirry pääsisältöön

Physiomer baby mist-nenän puhdistukseen

Moikka!

Kerroin yhdessä postauksessa, että Joannalla on ollut vähän tukkoisuutta. Mitään kuumetta tai muita flunssan oireita ei ole ollut. Tukkoisuutta tuntuu olevan nyt paljon vauvoilla liikkeellä, mitä Facebookista olen seurannut. Neuvolassa sanottiin että ei tarvitse olla huolissaan, että tähän vuoden aikaan vauvojen flunssat ja tukkoisuus on yleistä ja kun muita oireita ei ole.

Alkuun tukkoisuutta oli myös päivällä, mutta nyt enään aamusti kun Joanna on nukkunut yön, niin räkä kerääntyy makuulla ollessa. Tukkoisuus kumminkin tuolloin jatkui, niin hankittiin Physiomer suihke ja baby-vac nenäimuri.


Tuo suihke sisältää merivettä. Se puhdistaa ja avaa tukkoista nenää ja helpottaa tukkoisuuden/flunssan aikana lapsen syömistä ja nukkumista. Samalla se kosteuttaa ja ehkäisee jälkitauteja. Me ollaan todettu toi tosi hyväksi. Se on helppo laittaa ja nopea imeä baby-vac:illa pois. Baby-vac yhdistetään siis imuriin ja sitten imetään räkä pois.Joannasta huomaa, että putsauksen jälkeen se on tyytyväinen. Ja joskus hän jopa nauraa ja hymyilee imun aikana :D aamuisin hän vähän itkeskelee suihkautuksesta, mutta tosiaankin tyytyväinen putsauksen jälkeen.

Vahva suositus tälle, jos teidän perheessä on tukkoisuutta. Tämä sopii vauvoille ja taaperoille ja aikuisille on myös omansa. Onneksi tukkoisuus alkaa olemaan takanapäin! Itsellänikään tuo flunssa ei onneksi päässyt pahenemaan.

Teen muuten lauantailta My day- postauksen.

Ihanaa Ystävänpäivää!<3
(Mieheni yllätti tulemalla aikaisemmin töistä kotiin ja toi nämä<3)


Kiitos kun luit!
<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!!

Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3

Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3

Käynnistys aloitettiin torstaina mutta va…

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka!

Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕

Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy.

Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäivällä, j…

Arjen rytmitys vauvan kanssa, tyttö jo 2 viikkoa 💕

Moi!

Päivät menee hurjaa vauhtia vauvan kanssa kotona. On opettelua ja uuden arjen rytmittämistä. Hän täytti eilen 2 viikkoa, joten nyt pääsee yhdessä käymään jossain ja vaikka koirien kera vaunulenkille.

Aika vähillä unilla ollaan välillä menty, mutta tää tulee varmaan jotenkin luonnostaan äideiltä, että jaksaa silti vaikka unen määrä on vähentynyt. Mä totuin yö heräämiseen jo raskausaikana kun sai rampata vessassa. Vauva syö kolmen tai kolmen ja puolen tunnin välein. Ollaan nyt tehty useampi päivä niin, että mies hoitaa ilta ysin ja puolen yön syötöt, joten mä pääsen aikaisemmin nukkumaan ja herään sitten yöllä syöttämään noin klo 3.00-4.00 aikoihin. Vauvalla on ollut ehkä vähän sellasta ilta levottomuutta mistä luin netistä, ja se iskee usein siinä ilta ysin jälkeen ja saattaa kestää puoli yhteen asti. Mun mies on hienosti pärjännyt tuon ajan vauvan kanssa, mutta joinakin öinä otan vauvan vielä rinnalle rauhoittumaan ennen hänen nukahtamista.

Olen imettänyt vauvaa ja maitoa tulee t…