Siirry pääsisältöön

Hankinnat 👶🤰

Moi!

Tässä kuvineen suurimmat hankinnat mitä ollaan hankittu.

Taidettiin ihan ekana hankintana ostaa Ozbabysta starttipaketti missä tuli mukana yhdistelmävaunut, eli menee vauvasta kolmivuotiaaseen saakka, turvakaukalo autoon ja myös se jalusta mihin kaukalo kiinnitetään, hyönteissuoja sekä sadesuoja ja tarvikelaukku. Tuo paketti oli tosi hyvä ja edullinen. Vaunut ovat kevyeet ja helppo lykätä. Merkki on Britax smile.


Toinen iso hankinta oli pinnasänky. Ostettiin se Jollyroomista. Samalla tilasin patjan. Sänky on hieno perus valkoinen. Lakanoita on saatu suvusta ja noita muumi kuoseja on useammat, ne on nättejä :) pehmolelut odottavat sängyssä vauvaa, niinkun vaunuissa odottaa oranssi pupu. Pinkki pupu joka tulee unikaveriksi on vielä vaippakakku pakkauksessa. Avaan paketin vasta lähempänä laskettua aikaa.Tuolla peiton alla on unipesä, joten siksi näyttää pehmeältä, mutta unipesä on siellä vain säilössä.

Kuluneen viikon aikana sain myös postissa talvea varten lämpöpussin sekä hoitoalustan. Lämpöpussi on perus harmaa, jossa yksi vetoketju. Se on vuorattu fleecekankaalla ja päällisosa on vettä hylkivä. Tilasin molemmat myös Jollyroomista. Pussi sekä alusta ovat Beemoo merkkiset. Hoitoalustaa on helppo kuljettaa, koska vaipanvaihto tapahtuu pääosin kodinhoitohuoneessa mutta esim öisin makkarissa.Huomenna on tasan kuukausi laskettuun aikaan. Aika menee tosi nopeasti ja olisin jo valmis synnyttämään :D olo on varsinkin iltaisin ja öisin todella raskas. Mulla on ollut myös pientä pahoinvointia ja väsymys alkaa painaa.
Nyt ajatukset ovat enemmän synnytyksessä ja olen miettinyt kivunlievityksiä ja tiedän, että haluan kaiken mahdollisen avun. Aijon vuokrata itselleni Tens-laitteen, jota voin käyttää kotona hyvissä ajoin ensimmäisten supistuksen alettua. Näin laitteesta saa mahdollisemman suuren avun.

Tänään satoi ensilumi💙 laitoin ulos tontut ja otin kurpitsan pois. Harmi vaan, kun viikonlopulle on luvattu lämmintä ja vesisadetta. Toivottavasti pienet pakkaskelit palaavat.Mukavaa viikonloppua!
Kiitos kun luit,

<3Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ystävän kanssa raskaana samaan aikaan 💖

Moikka! Olen kertonut, että olin raskaana samaan aikaan ystäväni kanssa. Aika kertoa tarkemmin tästä jakamastamme matkasta 💕 Olemme ystäväni kanssa tunteneet jo 11 vuotta. Tutustuimme koulussa. Tapasimme miehemme jopa samana vuonna 2011 :D ollaan yhdessä koettu ja tehty kaikenlaista. Opiskeltu, juhlittu, reissattu ja vietetty vapaa-aikaa yhdessä. Muutettiin aikanaan molemmat toisille paikkakunnille, joten enään ei niin usein nähdä. Mutta yhteydenpito ja ystävyys säilyy. Huhtikuussa 2019 ystäväni epäili, että olisiko raskaana. Mulla oli mielessä sama asia, mutta epäilin silti. Hän teki sitten aamulla raskaustestin, joka näytti plussaa. Mä olin tohon aikaan töissä ja kotiin päästyäni ajattelin odottaa testin tekemistä aamuun. Eihän me nyt voitu samaan aikaan olla raskaana :D mulla oli ollut kuukautismaista kipua mutta ei mitään vuotoa. Jotenkin sen kumminkin tiesi, että on raskaana, mutta epäilin silti enkä voinut uskoa sitä. Hän silti ylipuhui mut tekemään testin vielä iltapäiväl

Hulavanne treeni - kuukausi tehty

Mooi! Hulasin joka päivä kuukauden ajan 15 minuuttia. Pyörittäminen oli kivaa ja helppoa ja aina vain kehittyi paremmaksi. Joskus aika meni niin nopeasti et pyöritin helposti 20 minuuttia.  Pyörittelin myös toiseen suuntaan, niin tuli molemmat puolet tehtyä.  Mitään suurta eroa en silmällä nää, mutta hyväksi se on ollut, kun treenaa vatsalihaksia ja alaselkää. Alaselkä mulla ei ole muuten ollut enään kipeä. đź‘Ť Tulen kyllä jatkamaan pyörittelyä kun se on hyvää treeniä ja nopea tehdä. Jotenkin innostuin tosta pyörittelystä vaikka alussa vähän mietti, et mahtaako tähän kyllästyä. Aika meni kumminkin aina nopeasti, välillä pyörittelin samassa kun katsoin TV:tä.  Oon aijemmin kokeillut vatsalihasrutistuksia ja lankkua, mut tää hulaaminen on hauskinta ja helpointa mulle jos haluaa vatsaa treenata :) Oon lisännyt harjoitteluun peppulihasten jännityksen ja aina välillä jännitän lantionpohjalihaksia. Saa niihin myös hyvän harjoittelun. Sitten välillä nostelen käsiä ylös niinkun olisi käsipainot

Hän on täällä 💕 Synnytyskertomus

Hei!! Pitkästä aikaa! Tässä nimittäin kävi sellainen juttu, kun viimeviikon keskiviikkona (27.11) menin ultraan, niin jäin siitä samantien osastolle. Synnytys ei mennyt toiveeni mukaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vauva syntyi ihanana päivänä; 1.12.19  klo 3.01<3 Kohta viikon ikäinen <3 Mulla tosiaan oli verenpaineet niin korkeat, että lääkäri halusi mun jäävän osastolle ja synnytys tultaisiin käynnistämään. Alkuun olin paniikissa koska tämä tuli niin nopeasti. En ollut ollenkaan valmistunut jäämään sinne. Miehelle laitoin viestiä, että tänne jäätiin ja että kohta meidän vauva on täällä. Ekana aloitettiin verenpaine lääkitys ja seuraavana päivänä olisi tarkoitus aloittaa käynnistäminen pillereillä. Osaston hoitajat olivat mukavia ja oli hyvää ruokaa. Siltikin mua harmitti olla siellä yksin, koska tuli niin yllärinä ja turhautti kun heti ei tapahtunut mitään. Mies tuli joka päivä mua katsomaan ja toi mukana luettavaa ja herkkuja <3 Käynnistys aloitettiin torstaina mut